Department GASTRONOMIA

Paweł Kobielus

Siedlisko Natury! Siedlisko Natury to modelowe siedlisko ekologiczne. Zajmujemy się uprawą warzyw bez agrochemii. Dajemy gwarancję najwyższej jakości i świeżości naszych produktów. Nasz organiczny dom z drewna, słomy i gliny jest oryginalną bazą agroturystyczną. Herbata ze świeżych ziół, naturalna lemoniada,…

SUROWY RAJ

Alicja Wójs, Klaudia Dębkowska Kolorowe, soczyste, świeże, żywe, surowe, obfite w biofotony i życiodajną energię… Z całego serca zapraszamy Was do wspólnego celebrowania tego spotkania sokami, koktajlami i kombuchą! Naszym stoiskiem chcemy dodać energii i lekkości uczestnikom festiwalu. Dwie przyjaciółki…

CZAJKA W DRODZE

Ola i Mikołaj czyli założyciele Czajkowego taboru. Od trzech lat gotujemy roślinne frykasy na wyjątkowych wydarzeniach. Naszą specjalnością są chrupiące Boczniaki, zdrowe desery, energetyczne śniadania, domowa Kombucha i grzyby funkcjonalne. „Kochamy wolność i bycie w drodze. Karmimy zawsze z dobrą…